cute minimalist ear piercing ideas cartilage daith conch earringscute minimalist ear piercing ideas cartilage daith conch earrings #daith # ideas # cartilage #minimalist #cute

Säsongerna med silversmycken fortsätter och till att börja med är tjejen och kändisar som vänder sig mot smycken som är personliga och distinkta. Dessa sträcker sig från lagerhängen med halsband till guldkrokar i olika storlekar och även uttalandet ringer en berättelse.

Att investera i silversmycken och de senaste smycken kommer säkert att få körsträcka mycket och fördelen är att de kan bäras varje dag. För att nämna några är:

· Skiktade hängen tillåter valet att blanda och matcha djärvt.

· Uttalningsringarna får förbli staplade med stil.

· Bågar av gulduttalande kan bäras som en och inte många.

· Kedjelänk chunky armband för att bära en på varje handled

Att bära smycken som ringar, armband, örhängen och halsband spelar en avgörande roll för att förbättra din elegans och för att öka din skönhet som kvinna. Du kan välja smycken som kompletterar det du bär eller din klädsel och ger dig också en fantastisk look så att du enkelt imponerar andra. Smyckesdelarna skiljer sig åt och du kan hitta nyligen att silversmycken har tagit en framträdande plats även under tillfällen. Det finns eleganta och trendiga smycken och vissa är verkligen hisnande. Designerna är eleganta och presenterar den nya trenden.

Tropisk design

Sommaren 2018 är för tropisk smyckesdesign. Blandningen av blommor, färgglada, frukter eller skogar har visat sig inspireras av silversmycken och dessa kommer säkert att lysa upp din sommar ditt leende.

Skulpturer Design

Smycken med skulpturer design kan ses flytande marknaden med nya mönster från olika konstnärer. I år kan du se omfattningen av mänskliga sinnen och hur de tar dig bortom det fysiska jaget.

Layering Design

Lager är inte nya, men lagret behåller alltid sina charm i silversmycken. Halsband som kommer som flera lager eller även om du kan blanda och matcha olika längdhalsband är det säkert att vara en gratis stil. Att hålla mer av silversmycken i lager och lägga till kombinationen av silver och sten eller silver och trä gör skiktdesignen mer speciell. Blanda dina halsband med nya stilar och skapa 2018 intressant nytt utseende.

Naturlig pärlsdesign

Bland de ädelstenar som finns tillgängliga är pärlan unik. Med början av ett nytt år, 2018, har silver smycken skapat en ny trend att få pärlan i silver smycken. Päron som bildas i ett levande varelse ser helt fantastiskt ut och framkallar en stil, sofistikerad och överdådig när de bärs.

Mix och Match Design

En största trend inom smycken är att du behöver bära mycket. Det är en eklektisk strategi som att dekorera ett hem. Du kan också göra ett slumpmässigt val eller tänka väl och hålla det balanserat. Nu med de senaste trenderna i silversmycken, är det allt mellan att bära flera eller lagervisade halsband, stapla armband och uttalande bitar.