DIY jewelry: Angel pendant made of beads easy to make yourselfDIY: Make yourself angel pendant: From beads, jump ring, carabiner, wing beads & Co. is a guardian angel. On clarki.de there is a free jewelry tutorial on how you can make such a pendant yourself. The instructions show you which material you need and which jewelery techniques you need to apply. Attach the jewelry to a charm bracelet, chain, key or a zipper.

Silver är bland de mest ädla metaller som populärt används i smyckesindustrin. Från silverarmband och armband till hängsmycken och halsband har kvinnor och män båda haft glädje av att bära ornament från denna glansig ädelmetall. Efterfrågan på silver har inte vuxit under de senaste åren, det har varit beundransvärt och värdefullt sedan forntiden. Det tros att upptäckten av silver är gjord efter att guld och koppar hittades. Glitteren för alla tre var distinkt och underbar på sina egna sätt. Vissa regioner i Afrika, särskilt Egypten, trodde att guld var den ultimata metallen och silver placerades näst bäst vid det.

Även om besittningen av smycken tillverkade med ädelmetaller i många delar av världen speglade en persons rikedom och status i samhället, har det idag blivit en normal del av våra liv. Även om guld kan bäras av flera kvinnor dagligen, är silversmycken mer synlig på grund av dess överkomliga priser. 92,5 sterling silver smycken är hög efterfrågan. 92,5 sterlingsilver är en legering av silver där 7,5 procent av blandningen består av andra metaller, vanligtvis koppar, medan de återstående 92,5 procent är rent silver. Också känd som den renaste formen av silver, det är den mest genomförbara för att göra silverpynt. Även om rent silver kan göras till juveler men eftersom det är en mycket mjuk metall skulle juvelen tenderar att bryta lätt på grund av användning. Anledningen till att introducera sterling silver 925 var att ornament som bildats av den har större hållbarhet och även om de bärs dagligen kommer de inte att gå sönder. De kan skada på grund av närvaron av andra metaller i blandningen som reagerar med syre, men att rengöra sterlingsilversmycken är inte en mycket tråkig uppgift.

Det finns många ornament, som armband, manschetter, armband, halsband, hängsmycken, ringar, örhängen, fotled, etc. Syftet med var och en av dessa är att förbättra kvinnans kvinnlighet och vackert belysa hennes bästa egenskaper. Bland alla dessa juveler är nackdelar, halsband och hängen de mest anmärkningsvärda. De avleder uppmärksamheten mer mot nacken och ansiktet. De framhäver ansiktsdragen och gör ansiktet trevligare att titta på. Ett stort segment av kvinnor i nästan alla delar av världen har uppgraderat sig med modernitetens kommande och antagit de senaste modetrenderna också. Och eftersom bärande halsband då och då skulle överspela med det fysiska utseendet, föredrar kvinnor att bära hängen mer.

Att bära hängen gjorda med ädel metall lika fantastisk och hållbar som silver är den hetaste trenden. Dess glansiga glans glittrar hela dagen. Kvinnor i alla åldersgrupper och för nästan varje tillfälle kan lära sig sitt utseende med silverhängen. Oavsett om det är en social händelse, en festlig fest eller bara ett enkelt besök på marknaden i närheten är det alltid prisvärt att se trevlig ut. Och för kvinnor som är professionellt engagerade i sina liv, silverhängen tjänar till att vara kläder att bära som fullbordar sitt utseende på nolltid. Tillsammans med att vara formbar och mjuk, har denna ädelmetall en annan fysisk egenskap som är värd att berömma, att vara mångsidig. Det anpassas underbart med flera kostymer och formaler i synnerhet. Formella klänningar är utan tvekan smarta men med tillägg av silverhängen blir de mer förbättrade i utseende. Kvinnor som arbetar på kontor kan ha svårt att bestämma vilken typ av smycken de ska ha på sig. Svaret skulle vara sterling silver hängen. Dessa skulle öka deras yrkesmässiga överklagande på den industriella arenan. Silverhängen med traditionella motiv ser fascinerande ut med inte bara etniska dräkter men västerländska kläder också. De kan anpassas med mantelklänningar för en förtrollande look eller de kan dekoreras med kurtis och kostymer för att ge dem en modern touch.

Mode smycken blomstrar också trenden med sina fantastiska mönster men även om denna typ av smycken är ett populärt val som föredras av kvinnor, kan det inte sägas med säkerhet om det kommer att hålla längre. Men det kan sägas med beslutsamhet att med vissa enkla steg och tips kan silversmycken bevaras långa tidsperioder. Tyvärr är det mottagligt för att plåga men de nedbrutna skikten kan enkelt tas bort.

Under de gångna dagarna hade de vanliga inte råd att köpa silversmycken men situationen är inte så idag. Flera smyckemärken har framkommit som ger silverdelar av bästa kvalitet. Ett sådant märke som har fått statusen som en pålitlig juvelerare online. Det är anmärkningsvärt för användning av högkvalitativa material och för sitt silversmyckesortiment, det använder sterlingsilver 925. Man kan handla designer silversmycken till rimliga priser.