Rue Gembon Lany Gold Earrings

Rue Gembon Lany Gold Earrings

Smycken kan verka som den perfekta gåvan för en älskad vid alla tillfällen, från födelsedagar och årsdagar; till alla hjärtans dag. Men vad sägs om som en present till vänner och kollegor? Är gåvan med ovanliga handgjorda smycken för personlig? Det verkliga svaret är att det beror på situationen. Om en medarbetare från hela kontoret som du säger hej till på kaffebryggaren får en kampanj, är det förmodligen inte rätt svar att ge smycken. Ett muntligt grattis eller till och med ett gratulationskort skulle vara bäst.

Vad det kommer till är hur väl du känner personen. Smycken är ett personligt föremål, så du vill se till att du känner till deras smak och stil innan du gör det köpet. Hela poängen med att ge ovanliga handgjorda smycken är så att personen har något speciellt att lägga till i sin samling och förhoppningsvis kommer de att bära det ofta. Som ett exempel, om du inte känner någon tillräckligt väl för att veta att de inte bryr sig om gult guld och sedan köper du ett gult guldstycke, var smycken inte en bra idé för en gåva .

Men om din kollega också råkar vara en god vän, kan smycken vara ett bra val för en gåva. Och samma riktlinjer passar också för vänner. Om kompisen är mer bekant, känner du förmodligen inte deras stil tillräckligt för att välja en bit ovanliga handgjorda smycken som de & # 39; ll älskar och bär. Du borde känna dem tillräckligt bra för att skanna igenom ett gäng ovanliga handgjorda smycken på en webbplats och säga "hon skulle helt bära det" när du ser rätt stycke.

En del av att känna en persons stil är att märka vilken typ av smycken din vän bär på en daglig basis. Om hon bär en hel del prickiga smycken eller klänningar i kläder med mycket pärlor eller prickig detalj, kan en fin cocktailring eller smyckeshalsband vara ett bra val. Om hennes smycken och garderob är lite mer diskret, skulle ett tunt halsband eller ett litet par örhängen fungera. Titta också på färgerna de brukar bära. Om hon bär mer neutrala och varma färger, håll dig borta från smycken med coola färger. Om hon bär många mönster väljer du ovanliga handgjorda smycken med en typ av ädelsten eller något med pärlor eller bara metaller.

Och naturligtvis glömmer jag inte presentationen. Lägg smycken i en fin låda, även om det inte medföljer ett, packa upp det och lägg det med ett tankeväckande kort. Din vän eller medarbetare kommer säkert att bli rörd!